Det rullar på

Published June 10, 2018 by Renée

Efter en intensiv vår med 3 valpkullar -totalt 11 valpar har vi nu koll på att huset även fungerar att föda upp valpar i.

I april fick vi äntligen vårt fiber indraget, 14 månader och ett otal samtal senare, på slutet var jag extremt irriterad, dom sista 5 månaderna var det Vattenfall som skulle ge tillstånd att använda en stolpe och det behövde dom FEM månader för att göra. Jag behöver väl inte ens säga hur extremt trött jag är på Vattenfall, först fick vi vänta på elen och sen på ett TILLSTÅND för att dra fibern via en av deras stolpar.

Just nu går vi och väntar på en offert från Fahlen som gjorde markarbetet hos oss, Vi vill bla ha uppfarten asfalterad, stenläggning på framsidan mm
Vecka 27 kommer vi att få hjälp av våra vänner från Östersund att bygga en träaltan på baksidan, det kommer att bli jättebra och vi är så tacksamma. Det har ju varit väldigt varmt men i huset har det varit en ganska behaglig temperatur, tyvärr ligger mitt trim så jag har sol från typ 10 till 17 så det har varit jobbigt på eftermiddagarna, måste nog införskaffa någon typ av AC eller nåt.

Återkommer med bilder när något är färdigt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: