Besviken

Published April 7, 2017 by Renée

Idag hade jag fått lov att gå in i huset och ta lite foton, dom skulle jobba på fm  “alla fall till kl 10”  Jag väntade till 9.30 för att inte störa och när jag kommer ut så har dom åkt…….. Känner mig väldigt väldigt besviken då jag hade sett fram emot att få titta runt och ta lite kort.

Alla väggar och tak är gipsade, elektriker och rörmokare har gjort det som ska inne i väggarna och taken, nästa vecka ska målaren komma och börja spackla.

Vi har inte fått veta någonting om tapet/färgval, när det ska göras och vad vi har att välja på, hoppas verkligen vi får några veckor på oss för det är viktiga val.
I matsal/vardagsrum blir det nog gråa målade väggar, vi har hittat en jättesnygg färg som heter Gnejs, i hallen hoppas vi att den tapet vi hade köpt tidigare till vårt trapphus men som aldrig kom upp ska räcka. Den är vit med stora ljusgröna monsterablad, det är tydligen väldigt trendigt med blad just nu så då blir vi kanske lite trendiga också – ha ha

Monstera

Vi har inte heller haft någon kontakt med mattläggare för att välja golv till tvättstugan och trimmet men det kommer väl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: