Utsidan färdig

Published March 6, 2017 by Renée

Nu är utsidan av huset klart, förra veckan spikades och fixades det för fullt, stuprör och hängrännor uppe, plåt vid fönstren – heter säkert något fint som jag inte vet vad. Det saknades ett fönster vid leveransen men det står inne i huset så det kommer nog snart på plats, det ska också in två takfönster men byggkillarna ville ha klart golvet på övervåningen (och bra väder) innan dom sätter in dom.

IMG_5335IMG_5336IMG_5337IMG_5338

Även i helgen har det spikats men nu håller dom på inne i huset, jag smet in och tittade i söndags men hann inte ta några kort, frågade därför snällt idag om jag fick knäppa lite och det gick bra. Golvet på övervåningen är nu i stort sett klart och antagligen har dom börjat att sätta upp innerväggar, det skulle vara klart i slutet av veckan. Nästa steg sen var elektriker och rörmokare.

Här står jag på en stege där trappen sen kommer att vara. Här till vänster blir Mickes arbetsrum/gästrum och till höger hans klädkammare, framför den bastu och badrum

IMG_5340

Här kommer mitt arbets/valprum att vara och till vänster klädkammare/förråd

IMG_5341

Här spikas det i klädkammaren/bastun/badrummetIMG_5342

Står på stegen och tittar in i vårt sovrum, snart är det en vägg till vänster om fönstren

IMG_5344

Jag försöker verkligen hålla mig från att springa och titta stup i kvarten och tycker nog att jag lyckas ganska bra…….. Nu blir det nog inga nya bilder förrän imorgon- skojar bara, får nog hålla mig till på fredag men då kanske det går att smyga in och kika lite.

Nu ikväll har jag varit ut och flyttat vår bil för imorgon ska det komma en container som dom ska ha och kasta byggsopor i, bilen som levererar behöver kunna ta ut svängen så vår bil står nu och blockerar så att ingen kan parkera så det blir för trångt, vår bil flyttar vi när det behövs. Just nu är det extremt mycket bilat på gatan, både dag och natt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: