Möte på tomten

Published April 20, 2016 by Renée

Igår morse – typ mitt i natten (o; – hade vi möte med Anders som har firman som ska göra markarbetet och Pernilla – vår säljare. Vi hade ju en del funderingar på vad man ska göra med baksidan som är ganska brant och i våra huvuden snurrade både det ena och det andra. Micke hade en idé om att göra olika “terasser” i olika höjder men det visade sig att dom skulle bli så smala så det var ingen mening.
Det bästa är i nuläget är att gjuta en mur på hela baksidan och några meter upp på varje sida och så fylla upp. Om detta görs får vi betydligt mera yta på tomten att utnyttja och då är det också enklare att sätta upp ett ordentligt staket då dom kan gjuta fast fästen för staket på muren på en gång. Som allt annat kostar det att göra så vi måste fundera ett tag, men vi kommer alla fall att lägga med muren på bygglovsansökan

Nu är det bara att vänta ett tag igen  – på  bygglovshandlingar, pris på muren etc och sen kommer vi att bli kallade på ett möte med Ballingslöv för att välja kök,  vi tror vi vet på ett ungefär hur vi vill ha det men antar att förvirringen kommer att bli total när man kommer dit. Efter att bara ha tittat på bilder och i katalogen gillar jag luckorna Meny och Star, och färgen lindblomsgrön gillar vi men på bilderna ser den mera blå ut så det blir spännande att se hur den ser ut på riktigt – annars får vi väl tänka om.

Advertisements

One comment on “Möte på tomten

 • Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Google+ photo

  You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: